let-op-geld-lenen-kost-geld

Geld lenen voor een verbouwing?

2014-03-16

Wilt u geld lenen voor een verbouwing? Profiteer t/m 31 december dit jaar nog van 6% BTW! Uiteraard is de rente van de verbouwkosten ook nog steeds aftrekbaar.

Verhuizen of toch verbouwen?

De huizenmarkt trekt aan. Steeds meer mensen durven het weer aan om een nieuwe woning te kopen. Woont u fijn in uw huidige huis, maar zou u beste iets ruimer willen wonen? Hoe groot of klein uw verbouwing ook wordt, voor voordelig geld lenen kunt u terecht bij AllCredit!

Geld lenen voor een verbouwing

Als u geld wilt lenen voor een verbouwing, is een persoonlijke lening mogelijk een goede oplossing. U weet waarschijnlijk hoeveel geld u nodig heeft voor de verbouwing, hoeveel spaargeld u heeft en hoeveel geld over blijft als benodigd via een lening. Met een persoonlijke lening kiest u voor een heldere financiele oplossing. U weet precies hoeveel geld u heeft geleend, hoeveel u maandelijks betaalt aan rente en aflossing en wanneer u de lening heeft afgelost.

Voordelen persoonlijke lening

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat u hiervoor geen extra kosten hoeft te maken. In het geval van een tweede hypotheek bent u bijvoorbeeld notariskosten verschuldigd. Bij een persoonlijke lening niet; u hoeft tenslotte niet langs de notaris. Bij AllCredit brengen wij u bovendien géén advies- en afsluitkosten in rekening. U kunt dus rekenen op een voordelige financiele oplossing met een betrouwbaar advies dat goed aansluit op uw situatie en wensen.

Geld lenen voor verbouwing - offerte aanvragen

Wilt u zo snel mogelijk starten met verbouwen? Vraag dan online een offerte bij ons aan. U weet vaak dezelfde werkdag al of er mogelijkheden zijn. Zo ja, dan kunnen we de lening spoedig voor u in orde maken. We zullen de verschillende opties die er zijn heel transparant met u bespreken, zodat u de beste keuze kunt maken en zich met een gerust hart op uw verbouwing kunt storten!