let-op-geld-lenen-kost-geld

Geld lenen weer in trek bij consumenten

2013-12-07

Consumenten durven weer steeds meer geld te lenen. Dat maakt de Vereniging van Financieringsondernemingen (VFN) op basis van onderzoek van GfK en cijfers van het CBS. De afgelopen 5 jaar nam de kredietverlening steeds meer af. In september van dit jaar is sprake van een lichte groei ten opzichte van september vorig jaar. Het lijkt erop dat consumenten weer bereid zijn om geld te lenen voor grote aankopen.

Meer geld lenen als het mee zit

Consumenten lenen meer geld onder gunstige economische omstandigheden. Als het economisch gezien tegen zit, neemt de vraag naar een doorlopend krediet of persoonlijke lening af. Het bijzondere is dat ze in tijden van economische neergang vaker een beroep doen op roodstand op hun betaalrekening, terwijl dit juist een relatief dure manier van geld lenen is.

Overweegt u om geld te lenen?

Overweegt u ook om weer geld te gaan lenen? Orienteer u goed. Vraag meerdere offertes aan en kijk niet alleen naar de laagste rente, maar ook naar de voorwaarden. Bepaal ook goed welke leningsoort het beste bij uw wensen past. Wilt u geld lenen voor een grote aankoop zoals een auto? Dan is een persoonlijke lening het meest geschikt. Weet u niet hoeveel geld u precies nodig heeft of wilt u geld achter de hand hebben voor onverwachte omstandigheden? Dan is een doorlopend krediet een meer geschikte leenvorm.

Geld lenen via AllCredit betekent...

  • Geld lenen bij een intermediair met een jarenlange ervaring.
  • Geld lenen met een zeer lage rente en aantrekkelijke voorwaarden.
  • Geld lenen met onafhankelijk advies.
  • Geld lenen zónder advieskosten en zónder afsluitkosten.

Twijfel niet langer, vraag vrijblijvend een offerte aan om goedkoop geld te lenen!