let-op-geld-lenen-kost-geld

Geld lenen voor een nieuwe auto?

2013-11-02

Geld lenen voor een nieuwe auto is iets dat regelmatig voorkomt. De automarkt is in oktober fors aangetrokken. Het aantal kentekenafgites op personenauto's is met maar liefst 37% gestegen vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. Het vertrouwen in de economie neemt toe. Verder speelt ook mee dat per 1 januari de prijs van een nieuwe auto stijgt in verband met belastingwijzigingen.

Lenen met een persoonlijke lening

Overweegt u ook de aanschaf van een nieuwe auto en wilt u hiervoor geld lenen? Wij kunnen u van dienst zijn met ons voordelige persoonlijke lening. Een persoonlijke lening betekent geld lenen met een vaste lage rente gedurende een vooraf overeengekomen looptijd. Deze looptijd is afgestemd op de gebruiksduur van uw auto. Als u van plan bent om 4 jaar met de auto te gaan rijden, sluit u een persoonlijke lening voor de duur van 48 maanden (4 jaar). Na deze periode bent u er zeker van dat de lening is afgelost. U betaalt dus niet meer voor de auto als deze niet meer in uw bezit is.

Tips voor geld lenen voor een nieuwe auto

Als u geld wilt lenen voor uw nieuwe auto, moet u eerst bepalen hoeveel geld u precies wilt lenen. Kunt u eventueel deels een beroep doen op spaargeld? Krijgt u nog geld terug voor uw huidige auto? Deze zaken bepalen de hoogte van uw persoonlijke lening. Bepaal vervolgens hoe lang u de auto wilt gaan rijden en hiermee de looptijd van uw lening. Vraag uiteindelijk meerdere offertes aan voor een persoonlijke lening. Bij geld lenen is het namelijk van belang dat u kunt vergelijken en de offerte met de laagste rente en de beste voorwaarden kunt kiezen. Denk aan uw eigen bank, maar vergeet ook de intermediaris (die met meerdere geldverstrekkers samenwerken) en vergelijkingswebsites niet.

Geld lenen via AllCredit

AllCredit is intermediair en heeft als voordeel dat direct bij meerdere banken een offerte voor u wordt aangevraagd. Verder brengt AllCredit geen kosten bij u in rekening voor het advies of voor het afsluiten van uw lening. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Meestal ontvangt u dezelfde werkdag nog een antwoord van ons!