let-op-geld-lenen-kost-geld

Rente doorlopend krediet verlaagd

2013-10-28

De doorlopend krediet rente wordt met ingang van vandaag verlaagd door DEFAM. Dat is goed nieuws, want AllCredit, intermediar, werkt ook samen met geldverstrekker DEFAM. Niet alleen wordt de rente voor een doorlopend krediet verlaagd, ook de rente voor een WOZ Krediet wordt naar beneden bijgesteld. Over het algemeen gaat het om een renteverlaging van 0,2%. Echter, ook verlagingen van 0,3% en 0,4% komen voor. De renteverlaging geldt zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten die een doorlopend krediet of een WOZ Krediet afsluiten!

Rente doorlopend krediet vergelijken

Wilt u de actuele rente van een doorlopend krediet vergelijken? Kijk dan eens naar ons rente overzicht. U ziet ook direct welke maandlasten u gaat betalen bij het door u gewenste kredietbedrag. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het vergelijken van rentes is aan te bevelen voordat u een doorlopend krediet afsluit, omdat de rente uw maandtermijn direct bepaalt.

Doorlopend krediet afsluiten?

Overweeegt u om een doorlopend krediet af te sluiten? Dit kan een goede oplossing zijn als u geld achter de hand wilt hebben of als u niet precies weet hoe duur uw aankoop zal zijn. Vraag een doorlopend krediet eenvoudig aan via onze website. U ontvangt een aanbod op maat en betaalt géén kosten voor ons advies of voor het afsluiten van uw doorlopend krediet. Profiteer extra nu de rente voor een doorlopend krediet bij een van de grote geldverstrekkers, waarmee wij samenwerken, is verlaagd!