let-op-geld-lenen-kost-geld

Doorlopend krediet voordeliger dan roodstand

2013-09-04

Met een doorlopend krediet bent u een stuk voordeliger uit dan met roodstand. Uit onderzoek van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) blijkt dat veel consumenten niet goed bekend zijn met roodstand en de gevolgen ervan.

Doorlopend krediet voordelen

Slechts 1 op de 10 mensen weet het hoge rentepercentage van 12% tot 15% te noemen. Ter vergelijking: bij een doorlopend krediet van € 15.000 betaalt u via AllCredit momenteel vanaf 5,1% rente. Bereken direct uw rente en maandlasten voor een doorlopend krediet. Veel consumenten gebruiken roodstand ook als een structurele aanvulling op hun bestedingsruimte. Verder wordt roodstand lang niet door iedereen als een vorm van krediet gezien.

Doorlopend krediet aanvragen

Staat u regelmatig rood en soms ook langer dan u eigenlijk wilt? Een doorlopend krediet is een gunstiger krediet. Niet alleen is de rente een stuk lager. Ook betaalt u deze rente pas op het moment dat u het krediet of een deel daarvan opneemt. Heeft u het opgenomen krediet niet langer nodig? Aflossen en eventueel weer opnemen kan op ieder gewenst moment. Een doorlopend krediet is een zeer flexibele leenvorm. Interesse? Vraag vrijblijvend een doorlopend krediet aan!