let-op-geld-lenen-kost-geld

Geld lenen? Pas op voor illegale leningaanbieders!

2013-08-14

Interesse in geld lenen? Pas dan goed op voor illegale leningaanbieders. De Autoriteit Financiele Markten (AFM) waarschuwt specifiek voor geld lenen bij de illegale kredietaanbieders Ookgeldlenen.nl, Kredietjeaanvragen.nl en Geldlenenkanhier.nl. Bij de AFM zijn diverse klachten van consumenten binnengekomen.

Geld lenen maar geen lening gekregen

De AFM ontvangt regelmatig klachten van mensen die willen geld lenen en die verplicht worden gesteld om een zogenaamde verzekeringspremie of administratiekosten vooruit te betalen. Uiteindelijk krijgen ze helemaal geen lening. Ook wordt soms fraude gepleegd met persoonlijke gegevens. Op dit soort praktijken zal scherper toezicht gehouden worden.

Geld lenen - kosten

Als u geld wilt lenen tegen zo laag mogelijke kosten, doet u er verstandig aan om een offerte bij AllCredit op te vragen. Wij rekenen namelijk géén advieskosten en géén afsluitkosten. U betaalt uiteindelijk alleen maandelijkse lasten (rente/aflossing) aan de bank die uw lening verstrekt. Interesse in voordelig en vertrouwd geld lenen? Neem contact met ons op. AllCredit staat onder toezicht van de AFM.