let-op-geld-lenen-kost-geld

Online geld lenen en de rol van vergelijkingssites

2013-07-23

Online geld lenen en besparen? Om te besparen op financiele producten orienteren veel mensen zich online via vergelijkingssites. Bijna 60% van de Nederlanders orienteert zich via vergelijkingssites alvorens een financieel product afgesloten wordt. Er zijn echter vele vergelijkingssites en iedere vergelijkingssite toont weer een andere uitkomst van vergelijkingen. Reden is dat vergelijkingssites commerciele afspraken maken met aanbieders. Het loont dus om verschillende vergelijkingssites te bezoeken. Daarnaast is het raadzaam om rechstreeks bij aanbieders op hun website te kijken. Niet iedere aanbieder staat namelijk op een vergelijkingssite vermeld.

Hoe online goedkoop geld lenen?

Als u online geld lenen wilt, is het aan te bevelen om enkele vergelijkingssites te bekijken. Verder kunt u bij een aantal partijen eens rechtstreeks op hun site kijken om hun aanbod te beoordelen. Wees verstandig en vraag meerdere offertes op (minimaal 3) om het beste aanbod te selecteren. Bijvoorbeeld 1 offerte via een vergelijkingssite, 1 bij een geldverstrekker en 1 bij een tussenpersoon.

Online geld lenen via een tussenpersoon

Als u overweegt om online geld te lenen via een tussenpersoon, heeft u bij Allcredit als voordeel dat er met meerdere geldverstrekkers samengewerkt wordt. Allcredit is op die manier ook een soort vergelijker; aanbiedingen van verschillende geldverstrekkers worden immers voor u vergeleken, waarna u het beste aanbod op maat van ons ontvangt. Interesse in goedkoop online geld lenen? Vraag vrijblijvend een offerte bij Allcredit aan!