let-op-geld-lenen-kost-geld

Grotere bereidheid geld lenen bij consument

2013-07-10

In de meest recente financieringsbarometer van de VFN, uitgevoerd in het tweede kwartaal van dit jaar, blijkt dat consumenten ten opzichte van het eerste kwartaal meer bereid zijn om geld te lenen voor grote aankopen. Meer dan de helft van de ondervraagde Nederlanders denkt in de komende 12 maanden een grote aankoop te gaan doen. Geld lenen wordt het meeste gedaan voor de financiering van een auto. In het tweede kwartaal denken ook meer mensen dat de economie zich positief zal ontwikkelen (19% tegenover 13% in het eerste kwartaal).

Geld lenen voor grote aankoop?

Hoe staat u ervoor? Heeft u ook plannen om de komende maanden een of meerdere grote aankopen te gaan doen? Geld lenen kan op verschillende manieren met verschillende soorten leningen. Als de aankoop een product met een beperkte levensduur betreft (zoals een auto), is een persoonlijke lening de meest geschikte lening. Door de vaste rente en de vaste looptijd weet u zeker dat de lening is afgelost als de auto niet meer in uw bezit is. Een doorlopend krediet kan een passende lening zijn als u niet weet hoeveel uw aankoop precies kost of als u geld achter de hand wilt hebben voor onverwachte uitgaven. Een WOZ lening is voor huiseigenaren nog gunstiger dan een doorlopend krediet; de rente is nog iets lager.

Geld lenen - online offerte aanvragen

Geld lenen? Vraag online een offerte aan. Wij kijken goed naar uw situatie en welke lening het meest geschikt is. Wij brengen géén advies- en afsluitkosten in rekening!