let-op-geld-lenen-kost-geld

Online geld lenen

2013-06-20

Online geld lenen kan 2 dingen betekenen. Op de eerste plaats kan online geld lenen betekenen dat u zich online orienteert en vervolgens bij een of meerdere geldverstrekkers of tussenpersonen een offerte voor een goedkope lening aanvraagt. Het vervolg van het traject vindt plaats via e-mail, telefoon of een fysieke afspraak. In ieder geval, u krijgt advies op maat. Op de tweede plaats kan online geld lenen betekenen dat het gehele traject zich online afspeelt. U orienteert zich online en sluit uw lening vervolgens geheel zelf online af. Zonder advies te ontvangen, ook wel 'execution only' genoemd.

Online geld lenen, hoe werkt dat?

Als u 100% online geld lenen wilt, zult u eerst moeten bepalen welk bedrag u wilt lenen. Als u spaargeld heeft, kunt u overwegen om (een deel van) dit spaargeld te gebruiken voor uw leendoel, zodat u minder geld hoeft te lenen. De rente op een lening is momenteel ongeveer 2,5 keer zo hoog als de rente op een spaarrekening.

Daarna bepaalt u de soort lening die u wilt afsluiten. Wilt u geld achter de hand hebben, dan is een doorlopend krediet de meest geschikte leenvorm. Wilt u online geld lenen voor een concreet bestedingsdoel? Dan is een persoonlijke lening waarschijnlijk een betere oplossing. In het geval van een doorlopend krediet moet u aangeven hoeveel procent van de lening u maandelijks terugbetaalt. Doorgaans is dit 2%. Bij een persoonlijke lening moet u de gewenste looptijd van de lening aangeven. Stem deze indien mogelijk af op de levensduur van uw aankoop! Nadat u ook nog persoonlijke gegevens ingevuld heeft, zal bepaald worden of u voor een lening in aanmerking komt. Zo ja, ontvangt u een contract waarin alle afspraken (hoogte van de lening, voorwaarden, etc.) staan bevestigd. Na ondertekening is alles rond.

Online geld lenen bij Allcredit

Online geld lenen bij Allcredit houdt in dat u online een offerte voor een lening opvraagt. Wij nemen vervolgens contact met u op (via telefoon en/of e-mail). U ontvangt van ons de best passende offerte; wij werken met vele grote geldverstrekkers samen. Voor het advies dat u van Allcredit krijgt, betaalt u géén kosten. Ook voor het afsluiten van de lening rekenen wij géén kosten. Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een écht goedkope lening!