let-op-geld-lenen-kost-geld

Kan uw lening voordeliger?

2021-02-09

Misschien is het tijd om uw huidige lening(en) over te sluiten. Het oversluiten van uw lening(en) kan verschillende voordelen opleveren: 

v Je bent voordeliger uit door een lagere rente
v Je hoeft minder terug te betalen
v Je bent eerder van je lening af
v Eén lening is overzichtelijk
v Je hebt meer grip op je financiën

Er zijn meerdere geldverstrekkers actief op de markt van consumptief krediet, dus de kans is groot dat u elders goedkoper uit kunt zijn.

 

Hoe sluit ik mijn lening over?

Als u overweegt om uw lening over te sluiten, is het aan te bevelen om offertes bij meerdere partijen op te vragen. Een offerte aanvragen kan vrijwel overal eenvoudig online. Als u elders in aanmerking komt voor een lening, neemt de nieuwe geldverstrekker u al het werk uit handen via een Gratis Oversluit Service. Het kost u zelf dus weinig moeite.

Uw lening nóg voordeliger?

Uw nieuwe lening kan nóg voordeliger worden als uw persoonlijke omstandigheden sinds het afsluiten van de momenteel lopende lening gewijzigd zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhoging van uw inkomen, een vast contract (indien u in loondienst werkt) of een verhuizing van een huurwoning naar een koopwoning. Kortom, alle reden om te onderzoeken of u uw lening kunt oversluiten en voordeliger uit kunt zijn!