let-op-geld-lenen-kost-geld

Lagere rente lening voor verbouwing

2020-08-08

Geld lenen voor een verbouwing

Als u geld wilt lenen voor een verbouwing, is een persoonlijke lening mogelijk een goede oplossing. U weet waarschijnlijk hoeveel geld u nodig heeft voor de verbouwing, hoeveel spaargeld u heeft en hoeveel geld over blijft als benodigd via een lening. Met een persoonlijke lening kiest u voor een heldere financiele oplossing. U weet precies hoeveel geld u heeft geleend, hoeveel u maandelijks betaalt aan rente en aflossing en wanneer u de lening heeft afgelost.

Voordelen persoonlijke lening

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat u hiervoor geen extra kosten hoeft te maken. In het geval van een tweede hypotheek bent u bijvoorbeeld notariskosten verschuldigd. Bij een persoonlijke lening niet; u hoeft tenslotte niet langs de notaris. Bij AllCredit brengen wij u bovendien géén advies- en afsluitkosten in rekening. U kunt dus rekenen op een voordelige financiele oplossing met een betrouwbaar advies dat goed aansluit op uw situatie en wensen.

Daarnaast kunt u de lening afsluiten met een looptijd van 180 maanden, is de rente fiscaal aftrekbaar en heeft Interbank de tarieven verlaagd.

Geld lenen voor verbouwing - offerte aanvragen

Wilt u zo snel mogelijk starten met verbouwen? Vraag dan online een offerte bij ons aan. U weet vaak dezelfde werkdag al of er mogelijkheden zijn. Zo ja, dan kunnen we de lening spoedig voor u in orde maken. We zullen de verschillende opties die er zijn heel transparant met u bespreken, zodat u de beste keuze kunt maken en zich met een gerust hart op uw verbouwing kunt storten!