let-op-geld-lenen-kost-geld

Is geld lenen voor u mogelijk?

2019-05-02

U wil geld lenen en u wilt weten of u in aanmerking komt voor een lening? In dit artikel leggen we uit waarop geldverstrekkers o.a. letten als er een verzoek voor geld lenen binnenkomt.

Geld lenen en BKR check

Als u geld wilt lenen en een offerte hiervoor opvraagt, wordt altijd eerst een check gedaan bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Bij een negatieve BKR-notering is het niet mogelijk om een lening te krijgen. Wordt desondanks een lening aangeboden, is de kans groot dat u een woekerrente moet betalen.

Geld lenen en inkomen

Om geld te kunnen lenen, moet u in het bezit zijn van een vast inkomen. De hoogte ervan bepaalt hoeveel u kunt lenen. Naast het inkomen wordt gekeken naar uw woonsituatie (koop- of huurwoning), woonlasten en overige lopende verplichtingen. Dit alles om na te gaan of u de maandlasten van een lening kunt dragen.

Geld lenen en leeftijd

Voor geld lenen geldt zowel een minimale als een maximale leeftijd. De minimale leeftijd is 18 jaar. De maximale leeftijd varieert per bank of tussenpersoon, van 67 tot 74 jaar.

Een andere voorwaarde waarmee u rekening moet houden, is dat u woonachtig moet zijn in Nederland met een permanente verblijfsvergunning. Daarnaast dient u bij de meeste banken, indien getrouwd, beide voor een lening te tekenen. U gaat samen de lening aan.

Weten of u in aanmerking komt?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een lening? Vraag vrijblijvend een offerte aan en we brengen voor u de mogelijkheden in kaart. Geld lenen via AllCredit is in ieder geval zeer voordelig. We werken met diverse grote geldverstrekkers samen, waardoor we de laagste rente en beste voorwaarden voor u kunnen selecteren. Daarnaast brengen we géén advies- en afsluitkosten in rekening als u via ons geld wilt lenen!