let-op-geld-lenen-kost-geld

Geld lenen via AllCredit

2019-01-10

Geld lenen bij AllCredit betekent geld lenen zonder extra kosten. Dit houdt in dat u voor onze dienstverlening geen advieskosten en geen afsluitkosten hoeft te betalen. AllCredit is transparant, heeft jarenlange ervaring op het gebied van consumptieve kredieten en heeft centraal staan om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onder dit laatste verstaan we: een eerlijk advies, een product op maat, tegen de best mogelijke voorwaarden die beschikbaar zijn in de markt. Niet alleen de scherpste rente, maar ook de beste voorwaarden en geen addertjes onder het gras.

Geld lenen bij AllCredit wordt gewaardeerd

Geld lenen bij AllCredit wordt als positief ervarend door onze klanten. De snelle en deskundige service alsmede de duidelijke communicatie worden zeer gewaardeerd. We vinden het bijzonder prettig dat onze klanten er zo over denken. U kunnen we ook van dienst zijn. Maar, hoe gaat geld lenen bij AllCredit nu precies in de praktijk?

Geld lenen bij AllCredit, hoe werkt dit?

Geld lenen bij AllCredit bestaat uit een aantal fasen:
1. Er wordt vrijblijvend een offerte aangevraagd via de website.
2. Vaak nemen wij nog dezelfde werkdag contact op om aan te geven of er mogelijkheden zijn. 
3. Indien er mogelijkheden zijn, vragen wij nog meer informatie over de reden van de financieringsaanvraag. Tevens vragen we aanvullende informatie over uw persoonlijke situatie. 
4. Wij vragen offertes op maat op bij de diverse geldverstrekkers.
5. De ontvangen offertes bespreken we met u.
6. Indien een van de offertes wat u betreft akkoord is, stemmen we dit af met de betreffende geldverstrekker. U ontvangt een overeenkomst en nadat deze door u is ondertekend, ontvangt u het afgesproken bedrag op uw rekening.

Geld lenen kan voor iedere leningsoort

Het maakt niet uit of u bij ons terechtkomt voor een doorlopend krediet (extra geld achter de hand), een persoonlijke lening (bijvoorbeeld voor de financiering van een auto) of een WOZ Krediet (een doorlopend krediet, speciaal voor eigenhuisbezitters), AllCredit is u graag van dienst. Ook als u al 1 of meerdere leningen heeft. Dat komt regelmatig voor, en het is voor ons altijd weer een uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen kunnen besparen op hun lopende leningen. U profiteert van onze Gratis Oversluitservice.

Offerte aanvragen voor goedkoop geld lenen

Heeft u na het lezen van dit artikel de bevestiging gekregen dat AllCredit u goed van dienst kan zijn op het gebied van geld lenen? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan. Of u nu goedkoop wilt lenen of lopende leningen wilt oversluiten, wij zorgen ervoor dat u snel weet waar u aan toe bent en wat de eventuele mogelijkheden zijn.