let-op-geld-lenen-kost-geld

Kosten lening

Voordat u een lening afsluit, is het belangrijk dat u weet wat de lening ongeveer kost. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Naast het aflossen van de lening betaalt u namelijk ook rente.

Totale kosten

Wilt u tot de cent nauwkeurig weten wat de lening u kost, kies dan voor een Persoonlijke Lening met een vaste rente en looptijd. Bij een Doorlopend Krediet zijn de totale kosten van uw lening moeilijker vast te stellen omdat de rente en looptijd variabel zijn. Ook kunt u tussentijds aflossen en weer opnemen. AllCredit laat altijd duidelijk weten wat de totale kosten van uw lening zijn, inclusief rente. Daar zijn we heel open in.

Maandelijkse kosten

Hoeveel u maandelijks betaalt, hangt af van hoeveel u leent en hoeveel u maandelijks aflost (het termijnbedrag). Wilt u snel aflossen, kies dan voor een hogere maandtermijn. De looptijd van een Persoonlijke Lening is minimaal zes maanden en maximaal 180 maanden. Het leenbedrag is minimaal € 5.000 en maximaal € 75.000, afhankelijk van uw financiële situatie en keuze. Bij een Doorlopend Krediet lost u altijd maandelijks minimaal 1% van de kredietlimiet af. Fijn om te weten: bij AllCredit betaalt u geen administratiekosten en geen afsluit- of advieskosten.

U kunt € 0,- lenen

Vanaf € 0,- per maand