let-op-geld-lenen-kost-geld

Hoe werkt geld lenen bij AllCredit?

U kunt bij AllCredit voordelig uw persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen, maar hoe werkt dit eigenlijk?
Wij leggen het uit.

1. Bepaal de hoogte van uw lening en de maandtermijn

Op de website van AllCredit vindt u informatie over lenen en de maandtermijn die hoort bij de de door u gewenste financiering.

2. Vraag online uw lening aan

U vult online het aanvraagformulier in om uw lening aan te vragen. U kunt hierbij tevens aangeven of u bestaande leningen wenst over te sluiten.

3. Bevestiging van uw leningaanvraag

U wordt binnen 24 uur gebeld om uw leningaanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende benodigde gegevens worden met u doorgenomen.

4. U ontvangt een vrijblijvende offerte

Na ontvangst van uw aanvraag wordt uw aanvraag voor een lening ingediend bij de banken. Daarna wordt er contact met u opgenomen om uw wensen en mogelijkheden door te nemen en ontvangt u de offerte per mail of per post.

5. Stuur de getekende offerte terug

Indien u de offerte definitief wenst te maken, stuurt u twee exemplaren getekend retour, samen met de getekende algemene voorwaarden en de gevraagde documenten.

5. De kredietverstrekker beoordeelt uw aanvraag definitief

Aan de hand van uw aanvraag en de ingestuurde documenten beoordeelt de kredietverstrekker uw aanvraag nogmaals op basis van haar beoordelingscriteria.

6. Het geld wordt naar u overgemaakt.

Zo spoedig mogelijk na de definitieve beoordeling informeren wij u over de uitslag en wordt het geld overgemaakt naar uw bankrekening. Bij het juist retourneren van alle gevraagde documenten kan dit binnen enkele dagen geregeld zijn.